Smart Home

Prin Smart Home intelegem un ecosistem complet pentru controlul sau monitorizarea locuintei inclusiv de la distanta. Conceptul de la baza caselor inteligente este IoT (Internet of Things). Intr-o casa inteligenta de tip smart home, aspectele ce tin de confortul ambiental si nu numai vor fi automatizate si controlate de la distanta (iluminatul, clima, sistemele de divertisment, aparatele electrice si electrocasnicele). Magazinul nostru incearca sa tina pasul cu evolutia noilor tehnologii si sa venim in intampinarea clientilor cu produse inovatoare si solutii inteligente pentru confortul si siguranta locuintei dvs.

Ceea ce pana nu demult parea un vis incepe sa devina usor realitate si parte din cotidianul fiecaruia; tehologia care ne inconjoara incepe sa ne intuiasca si sa ne indeplineasca dorintele, ne invata obiceiurile. Astfel, dispozitivele din jurul nostru creeaza o noua realitate dupa regulile stabilite de noi, o realitate agreabila, intuitiva, convenabila si lipsita de efort.

Scopul principal al controlului si automatizarii locuintei este integrarea tuturor dispozitivelor smart din casa intr-un sistem integrat controlabil de pe smartphone-ul dvs., acesta devenind o telecomanda universala. Fara acest lucru am fi bombardati cu cantitati mari de informatii venite de la diferite aplicatii smart iar propunerile inovatoare existente pe piata nu ar mai aduce plus valoare utilizatorilor. In esenta sistemul permite astfel permanenta monitorizare a consumurilor de energie (electrica si termica) din casa, iar astfel se pot realiza scenarii de eficientizare a consumurilor si deci de reducere a cheltuielilor curente. Pe langa acest principal beneficiu se mai adauga sporirea confortului utilizatorului.

In aceasta categorie veti gasi corpuri si surse de iluminat inteligente, aparataj electric sau roboti de aspirare, urmand ca portofoliul de produse sa fie in permanenta actualizat si completat.

Comparare Produs (0)

Bec LED lumanare smart 4.5W E14 compatibil cu Google Home si Amazon Alexa RGB-WW-CW

rating

52.78 RON Fara TVA: 44.35 RON

Bec LED lumanare smart 4.5W E14 compatibil cu Google Home si Amazon Alexa RGB-WW-CW este o sursa de iluminat din gama Smart Home care se preteaza pentru iluminatul locuintelor, al spatiilor comerciale, al birourilor sau a altor spatii interioare de d..

REDUS
Bec LED smart 10W E27 compatibil cu Google Home si Amazon Alexa RGB-WW-CW

Bec LED smart 10W E27 compatibil cu Google Home si Amazon Alexa RGB-WW-CW

rating

55.41 RON 52.90 RON Notice: Undefined index: special_num in /home/lights/public_html/catalog/view/theme/tt_estore2/template/product/category.tpl on line 157Notice: Undefined index: price_num in /home/lights/public_html/catalog/view/theme/tt_estore2/template/product/category.tpl on line 157Notice: Undefined index: price_num in /home/lights/public_html/catalog/view/theme/tt_estore2/template/product/category.tpl on line 157Warning: Division by zero in /home/lights/public_html/catalog/view/theme/tt_estore2/template/product/category.tpl on line 157NAN% Fara TVA: 44.45 RON

Bec LED smart 10W E27 compatibil cu Google Home si Amazon Alexa RGB-WW-CW este o sursa de iluminat din gama Smart Home care se preteaza pentru iluminatul locuintelor, al spatiilor comerciale, al birourilor sau a altor spatii interioare de dimensiuni ..

Bec LED smart 11W E27 compatibil cu Google Home si Amazon Alexa RGB-WW-CW

rating

59.98 RON Fara TVA: 50.40 RON

Bec LED smart 11W E27 compatibil cu Google Home si Amazon Alexa RGB-WW-CW este o sursa de iluminat din gama Smart Home care se preteaza pentru iluminatul locuintelor, al spatiilor comerciale, al birourilor sau a altor spatii interioare de dimensiuni ..

REDUS
Bec LED smart 15W E27 compatibil cu Google Home si Amazon Alexa RGB-WW-CW

Bec LED smart 15W E27 compatibil cu Google Home si Amazon Alexa RGB-WW-CW

rating

64.31 RON 62.90 RON Notice: Undefined index: special_num in /home/lights/public_html/catalog/view/theme/tt_estore2/template/product/category.tpl on line 157Notice: Undefined index: price_num in /home/lights/public_html/catalog/view/theme/tt_estore2/template/product/category.tpl on line 157Notice: Undefined index: price_num in /home/lights/public_html/catalog/view/theme/tt_estore2/template/product/category.tpl on line 157Warning: Division by zero in /home/lights/public_html/catalog/view/theme/tt_estore2/template/product/category.tpl on line 157NAN% Fara TVA: 52.86 RON

Bec LED smart 15W E27 compatibil cu Google Home si Amazon Alexa RGB-WW-CW este o sursa de iluminat din gama Smart Home care se preteaza pentru iluminatul locuintelor, al spatiilor comerciale, al birourilor sau a altor spatii interioare de dimensiuni ..

Bec LED smart 4.5W E14 P45 compatibil cu Google Home si Amazon Alexa RGB-WW-CW

rating

52.78 RON Fara TVA: 44.35 RON

Bec LED smart 4.5W E14 P45 compatibil cu Google Home si Amazon Alexa RGB-WW-CW este o sursa de iluminat din gama Smart Home care se preteaza pentru iluminatul locuintelor, al spatiilor comerciale, al birourilor sau a altor spatii interioare de dimens..

Bec spot LED smart 4.5W GU10 compatibil cu Google Home si Amazon Alexa RGB-WW-CW

rating

52.78 RON Fara TVA: 44.35 RON

Bec spot LED smart 4.5W GU10 compatibil cu Google Home si Amazon Alexa RGB-WW-CW este o sursa de iluminat din gama Smart Home care se preteaza pentru iluminatul locuintelor, al spatiilor comerciale, al birourilor sau a altor spatii interioare de dime..

Bec spot LED smart 4.5W GU10 compatibil cu Google Home si Amazon Alexa WW-CW

rating

51.90 RON Fara TVA: 43.61 RON

Becul spot LED smart 4.5W GU10 cu lentila compatibil cu Google Home si Amazon Alexa WW-CW este o sursa de iluminat din gama Smart Home care se preteaza pentru iluminatul locuintelor, al spatiilor comerciale, al birourilor sau a altor spatii interioar..

Intrerupator alb 1 comutator WIFI compatibil cu AMAZON ALEXA si GOOGLE HOME

rating

139.50 RON Fara TVA: 117.23 RON

Intrerupator alb 1 comutator WIFI compatibil cu AMAZON ALEXA si GOOGLE HOME face parte din noua gama de aparataj electric pentru SMART HOME V-TAC. Este usor de instalat si asociat cu aplicatia V-TAC SMART HOMECaracteristici TehniceMaterialPC+SticlaCu..

Intrerupator alb 2 comutatoare WIFI compatibil cu AMAZON ALEXA si GOOGLE HOME

rating

149.67 RON Fara TVA: 125.77 RON

Intrerupator alb 2 comutatoare WIFI compatibil cu AMAZON ALEXA si GOOGLE HOME face parte din noua gama de aparataj electric pentru SMART HOME V-TAC. Este usor de instalat si asociat cu aplicatia V-TAC SMART HOMECaracteristici TehniceMaterialPC+Sticla..

Arata 1 la 9 din 31 (4 Pagini)
  • adresa: Calea Rahovei 266-268, Corp 61,Et.4, Sector 5, Bucuresti
  • Bucuresti: (+40) 0749 181 811
  • Cluj: (+40) 0749 181 811
  • Email: office@lightsmart.ro
Cataloage