Spoturi LED scari - spoturi pentru trepte si scari de interior

    Spoturile LED pentru scari asigura un iluminat discret decorativ dar si foarte util in acelasi timp pentru o vizibilitate mai buna a holurilor, cailor de acces, a treptelor sau casei scarii.

    Acestea se pot monta atat la interior ingropat in doza cat si la exterior ingropat sau aplicat pe suprafata. De asemenea, pot sa aiba diferite forme: patrate, dreptunghiulare, rotunde si sunt disponibile in culorile alb, gri si negru. Sunt disponibile in varianta cu lumina calda(3000K) sau naturala (neutra 4000K) iar puterea acestora este mica, in general sub 10W.

    Spoturile LED pentru treapta si casa scarii sunt corpuri de iluminat discrete, eficiente si care reusesc sa personalizeze si sa aduca un plus de eleganta si estetica in ambianta oricarui decor sau incapere.

Comparare Produs (0)

Spot LED etans 2W pentru scari patrat Corp Alb Alb Cald

rating

62.83 RON Fara TVA: 52.80 RON

Spot LED etans 2W pentru scari patrat Corp Alb Alb Cald este corp de iluminat care se utilizeaza pentru iluminatul scarilor, treptelor sau al holurilor. Se monteaza aplicat, este realizat din policarbonat, carcasa este de culoare alba si este echipat..

Spot LED etans 2W pentru scari patrat Corp Alb Alb Neutru

rating

62.83 RON Fara TVA: 52.80 RON

Spot LED etans 2W pentru scari patrat Corp Alb Alb Neutru este corp de iluminat care se utilizeaza pentru iluminatul scarilor, treptelor sau al holurilor. Se monteaza aplicat, este realizat din policarbonat, carcasa este de culoare alba si este echip..

Spot LED etans 2W pentru scari patrat Corp Negru Alb Cald

rating

62.83 RON Fara TVA: 52.80 RON

Spot LED etans 2W pentru scari patrat Corp Negru Alb Cald este corp de iluminat care se utilizeaza pentru iluminatul scarilor, treptelor sau al holurilor. Se monteaza aplicat, este realizat din policarbonat, carcasa este de culoare neagra si este ech..

Spot LED etans 2W pentru scari patrat Corp Negru Alb Neutru

rating

62.83 RON Fara TVA: 52.80 RON

Spot LED etans 2W pentru scari patrat Corp Negru Alb Neutru este corp de iluminat care se utilizeaza pentru iluminatul scarilor, treptelor sau al holurilor. Se monteaza aplicat, este realizat din policarbonat, carcasa este de culoare neagra si este e..

Spot LED etans 3W pentru scari patrat Corp Alb Alb Cald

rating

79.92 RON Fara TVA: 67.16 RON

Spot LED etans 3W pentru scari patrat Corp Alb Alb Cald este corp de iluminat care se utilizeaza pentru iluminatul scarilor, treptelor sau al holurilor. Se monteaza aplicat, este realizat din policarbonat, carcasa este de culoare alba si este echipat..

Spot LED etans 3W pentru treapta dreptunghiular Corp Alb Alb Cald

rating

67.85 RON Fara TVA: 57.02 RON

Spot LED etans 3W pentru treapta dreptunghiular Corp Alb Alb Cald este corp de iluminat care se utilizeaza pentru iluminatul scarilor, treptelor sau al holurilor. Se monteaza aplicat, este realizat din policarbonat, carcasa este de culoare alba si es..

Spot LED etans 3W pentru treapta dreptunghiular Corp Alb Alb Neutru

rating

67.85 RON Fara TVA: 57.02 RON

Spot LED etans 3W pentru treapta dreptunghiular Corp Alb Alb Neutru este corp de iluminat care se utilizeaza pentru iluminatul scarilor, treptelor sau al holurilor. Se monteaza aplicat, este realizat din policarbonat, carcasa este de culoare alba si ..

Spot LED etans 3W pentru treapta dreptunghiular Corp Gri Alb Cald

rating

67.85 RON Fara TVA: 57.02 RON

Spot LED etans 3W pentru treapta dreptunghiular Corp Gri Alb Cald este corp de iluminat care se utilizeaza pentru iluminatul scarilor, treptelor sau al holurilor. Se monteaza aplicat, este realizat din policarbonat, carcasa este de culoare gri si est..

Spot LED etans 3W pentru treapta dreptunghiular Corp Gri Alb Neutru

rating

67.85 RON Fara TVA: 57.02 RON

Spot LED etans 3W pentru treapta dreptunghiular Corp Gri Alb Neutru este corp de iluminat care se utilizeaza pentru iluminatul scarilor, treptelor sau al holurilor. Se monteaza aplicat, este realizat din policarbonat, carcasa este de culoare gri si e..

Arata 1 la 9 din 12 (2 Pagini)
  • adresa: Calea Rahovei 266-268, Corp 61,Et.4, Sector 5, Bucuresti
  • Bucuresti: (+40) 0749 181 811
  • Cluj: (+40) 0749 181 811
  • Email: office@lightsmart.ro
Cataloage