Ventilator turn Smart 55W Alb cu telecomanda afisaj LED compatibil cu AMAZON ALEXA si GOOGLE HOME 46 inch

rating

  • 584.08 RON
  • Fara TVA:490.82 RON

Ventilator turn, ventilator v-tac, amazon alexa, google home, ventilator smart

Ventilator turn 55W Alb cu telecomanda afisaj LED compatibil cu AMAZON ALEXA si GOOGLE HOME 46 inch, afisaj digital al temperaturii, 1200mm inaltime si telecomanda inclusa cu 3 trepte de viteza este alegerea potrivita in zilele calduroase de vara. Axa verticala a ventilatorului si curentul de aer de pe intreaga suprafata asigura o racorire optima a incaperii prin imprastierea uniforma si eficienta a aerului.

Ventilatorul beneficiaza de functie de temporizare variabila de la 1 la 15 ore, 3 moduri de functionare a ventilatorului: Normal, Natural si Sleep. Unghiul maxim de rotatie este de 70 de grade. Frecventa WiFi este de 2.4 GHz iar instalarea si imperecherea se fac foarte usor prin intermediul aplicatie V-TAC Smart Light App

Constructia fara pale reduce pericolul unei eventuale accidentari astfel ca poate fi folosit in orice tip de spatiu, inclusiv in prezenta celor mici sau a animalelor de casa.

Designul simplu,modern dar si elegant in acelasi timp face ca ventilatorul turn V-TAC sa se integreze perfect in orice incapere, la birou sau in propria locuinta.

Ventilatorul turn 55W Alb cu telecomanda si timer V-TAC face parte din gama noua de produse de tip smart home compatibile cu AMAZON Alexa si GOOGLE Home diverse V-TAC.


Caracteristici Tehnice

Putere
55W
Material corp
ABS
Durata de viata
15000h
Voltaj
220-240Vac
Frecventa
50Hz
Culoare
Alb + Negru
Lungime cablu
1.8m

Masa
4.9kg
Tip alimentare
EU
Dimensiuni
300x300x1200mmGarantie
2 ani


Scrie opinia ta

Te rugam sa sa te autentifici sau sa creezi un cont pentru a lasa o recenzie
Cataloage