Corpuri si sine magnetice

        Sistemele de iluminat magnetice sunt formate din doua componente principale: corpurile de iluminat si sinele magnetice. Sunt foarte usor de instalat si configurat atat individual cat si in diferite structuri. Sinele se pot monta in 4 feluri: aparent, incastrat, incastrat fara margini vizibile si suspendat. Corpurile de iluminat (spoturi, proiectoare, lampi liniare sau pendule) asigura un iluminat ambiental, arhitectural, de accent sau general in orice tip de spatiu interior.

        Principalul avantaj este de ordin estetic prin eliminarea cablurilor si a firelor necesare in cazul unui sistem de iluminat standard pe sina. De asemenea, corpurile de iluminat pot culisa pe intreaga lungime a sistemului magnetic si pot fi cuplate, decuplate sau orientate dupa bunul plac. Designul modern si futurist si instalarea convenabila satisfac astfel cele mai exigente cerinte si nevoi pentru orice tip de spatiu, imbunatatindu-se considerabil efectul decorativ din orice incapere in conformitate cu conceptul de design arhitectural modern. Se utilizeaza pentru iluminatul magazinelor de moda, galeriilor comerciale, birourilor, salilor de conferinta sau de spectacole, hoteluri, cluburi, baruri sau restaurante.

        Sistemul de iluminat magnetic reprezinta viitorul trend in materie de iluminat cu tehnologie LED.

Comparare Produs (0)

Corp LED liniar magnetic 20W Corp Negru Alb Cald

rating

380.43 RON Fara TVA: 319.69 RON

Corp LED liniar magnetic 20W Corp Negru Alb Cald este un corp de iluminat care se preteaza pentru iluminatul ambiental sau de accent in magazinele de moda, cafenele, baruri sau in alte tipuri de spatii de interior. Are un flux luminos de 1600 lumeni,..

Corp LED liniar magnetic 30W Corp Negru Alb Cald

rating

440.49 RON Fara TVA: 370.16 RON

Corp LED liniar magnetic 30W Corp Negru Alb Cald este un corp de iluminat care se preteaza pentru iluminatul ambiental sau de accent in magazinele de moda, cafenele, baruri sau in alte tipuri de spatii de interior. Are un flux luminos de 2700 lumeni,..

Pendul LED magnetic 15W Corp Negru Alb Cald

rating

380.43 RON Fara TVA: 319.69 RON

Pendul LED magnetic 15W Corp Negru Alb Cald este un corp de iluminat care se preteaza pentru iluminatul ambiental sau de accent in magazinele de moda, cafenele, baruri sau in alte tipuri de spatii de interior. Are un flux luminos de 000 lumeni, lungi..

Proiector LED magnetic 15W Corp Negru Alb Cald

rating

349.90 RON Fara TVA: 294.03 RON

Proiector LED magnetic 15W Corp Negru Alb Cald este un corp de iluminat care se preteaza pentru iluminatul ambiental sau de accent in magazinele de moda, cafenele, baruri sau in alte tipuri de spatii de interior. Are un flux luminos de 900 lumeni, es..

Spot LED liniar magnetic 1W Corp Negru Alb Cald

rating

90.11 RON Fara TVA: 75.72 RON

Spot LED liniar magnetic 1W Corp Negru Alb Neutru este un corp de iluminat care se preteaza pentru iluminatul ambiental sau de accent in magazinele de moda, cafenele, baruri sau in alte tipuri de spatii de interior. Are un flux luminos de 35 lumeni, ..

Spot LED liniar magnetic 3W Corp Negru Alb Cald

rating

190.21 RON Fara TVA: 159.84 RON

Spot LED liniar magnetic 3W Corp Negru Alb Neutru este un corp de iluminat care se preteaza pentru iluminatul ambiental sau de accent in magazinele de moda, cafenele, baruri sau in alte tipuri de spatii de interior. Are un flux luminos de 240 lumeni,..

Spot LED liniar magnetic GIMBAL 10W Corp Negru Alb Cald

rating

500.56 RON Fara TVA: 420.64 RON

Spot LED liniar magnetic GIMBAL 10W Corp Negru Alb Cald este un corp de iluminat care se preteaza pentru iluminatul ambiental sau de accent in magazinele de moda, cafenele, baruri sau in alte tipuri de spatii de interior. Are un flux luminos de 700 l..

Spot LED liniar magnetic GIMBAL 20W Corp Negru Alb Cald

rating

725.82 RON Fara TVA: 609.93 RON

Spot LED liniar magnetic GIMBAL 20W Corp Negru Alb Cald este un corp de iluminat care se preteaza pentru iluminatul ambiental sau de accent in magazinele de moda, cafenele, baruri sau in alte tipuri de spatii de interior. Are un flux luminos de 1200 ..

Arata 1 la 8 din 8 (1 Pagini)
  • adresa: Calea Rahovei 266-268, Corp 61,Et.4, Sector 5, Bucuresti
  • Bucuresti: (+40) 0749 181 811
  • Cluj: (+40) 0749 181 811
  • Email: office@lightsmart.ro
Cataloage