Wish List 0

Iluminat special ANTIEX

In aceasta categorie veti regasi corpuri de iluminat antiex proiectate, fabricate si atestate pentru functionarea in medii cu atmosfera potential exploziva de catre INSEMEX (Institutul National de Cercetare - Dezvoltare pentru Securitatea Miniera si Protectia Antiexploziva), acesta fiind si singurul organism acreditat conform legii din Romania.

Prin atmosfera exploziva intelegem un mediu cu un amestec de gaze inflamabile, ceata, vapori sau praf in atmosfera. Principalii factori pentru declansarea unei explozii sunt: oxigenul din aer, substanta inflamabila si sursa de aprindere.

Zonele cu pericol de explozie se clasifica in urmatoarele mari categorii:

Praf:

  • Zona 20: Spatiul in care este prezent pe perioade lungi, frecvent sau in permanenta un mediu exploziv sub forma de nor sau pulbere combustibila in aer.
  • Zona 21: Spatiul in care e posibil sa apara ocazional in conditii normale de functionare un mediu exploziv sub forma de nor sau pulbere combustibila in aer.
  • Zona 22: Locul unde este foarte putin probabil sa apara un mediu exploziv sub forma de nor de pulbere combustibila in aer in stare de functionare normala, dar daca apare, persista doar pentru o scurta perioada de timp.

Gaz, vapori sau ceata:

  • Zona 0: Spatiul in care in permanenta, in mod frecvent sau pentru perioade lungi de tip este prezent un mediu exploziv format la contactul substantelor inflamabile sub forma de gaz, vapori sau ceata cu aerul.
  • Zona 1: Locul in care este posibil sa apara ocazional in stare de functionare normala un mediu exploziv format la contactul substantelor inflamabile sub forma de gaz, vapori sau ceata cu aerul.
  • Zona 2: Locul in care nu este probabil sa apara un mediu exploziv format la contactul substantelor inflamabile sub forma de gaz, vapori sau ceata cu aerul, dar dara apare dureaza o perioada scurta de timp

Grupa echipamentului:

  • I - pentru mina
  • II - pentru alte medii cu pericol de explozie

Corp de iluminat antiex SCHRACK LINDA 2x36W EX-ZONE 22 EVG - iluminat antiex

Schrack

559,80 Lei Fără TVA: 470,42 Lei

Corp de iluminat antiex SCHRACK LINDA 2x36W EX-ZONE 22 EVG - iluminat antiex

Corpul de iluminat antiex SCHRACK LINDA 2x36W EX-ZONE 22 EVG pentru iluminat antiex este special construit pentru zone cu potential ridicat exploziv, in vopsitorii, benzinarii sau ..

Corp de iluminat cu LED GEMMA 4M ATEX - iluminat antiex

Electromagnetica

1.399,00 Lei Fără TVA: 1.175,63 Lei

Corp de iluminat cu LED GEMMA 4M ATEX - iluminat antiex

Corp de iluminat cu LED GEMMA 4M ATEX - iluminat antiex se poate folosi pentru a ilumina zone cu atmosfera potential exploziva formata din gaz sau praf. Acest corp de iluminat cu L..

Corp de iluminat cu LED GEMMA 6M ATEX - iluminat antiex

Electromagnetica

1.695,00 Lei Fără TVA: 1.424,37 Lei

Corp de iluminat cu LED GEMMA 6M ATEX - iluminat antiex

Corp de iluminat cu LED GEMMA 6M ATEX - iluminat antiex se poate folosi pentru a ilumina zone cu atmosfera potential exploziva formata din gaz sau praf. Acest corp de iluminat cu L..

Proiector LED ANTIEX Cetex 2M

Electromagnetica

1.307,81 Lei Fără TVA: 1.099,00 Lei

Proiector LED ANTIEX Cetex 2M

Proiectorul LED ANTIEX CETEX 2M se poate folosi pentru a ilumina zone cu atmosfera potential exploziva formata din gaz sau praf. Acest proiector LED ofera un flux luminos de 8050 l..

Proiector LED ANTIEX Cetex 4M Proiector LED ANTIEX Cetex 4M

Electromagnetica

2.105,11 Lei Fără TVA: 1.769,00 Lei

Proiector LED ANTIEX Cetex 4M

Proiectorul LED ANTIEX CETEX 4M se poate folosi pentru a ilumina zone cu atmosfera potential exploziva formata din gaz sau praf. Acest proiector LED ofera un flux luminos de 19600 ..

Proiector LED ANTIEX GEWISS Smart 4 138W Proiector LED ANTIEX GEWISS Smart 4 138W

Gewiss

2.490,49 Lei Fără TVA: 2.092,85 Lei

Proiector LED ANTIEX GEWISS Smart 4 138W

Proiector LED ANTIEX GEWISS Smart 4 138W se poate folosi pentru a ilumina zone cu atmosfera potential exploziva formata din gaz sau praf. Acest proiector LED ofera un flux luminos ..

Proiector LED ANTIEX GEWISS Smart 4 55W Proiector LED ANTIEX GEWISS Smart 4 55W

Gewiss

1.168,73 Lei Fără TVA: 982,13 Lei

Proiector LED ANTIEX GEWISS Smart 4 55W

Proiector LED ANTIEX GEWISS Smart 4 55W se poate folosi pentru a ilumina zone cu atmosfera potential exploziva formata din gaz sau praf. Acest proiector LED ofera un flux luminos d..

Proiector LED ANTIEX GEWISS Smart 4 69W Proiector LED ANTIEX GEWISS Smart 4 69W

Gewiss

1.329,47 Lei Fără TVA: 1.117,20 Lei

Proiector LED ANTIEX GEWISS Smart 4 69W

Proiector LED ANTIEX GEWISS Smart 4 69W se poate folosi pentru a ilumina zone cu atmosfera potential exploziva formata din gaz sau praf. Acest proiector LED ofera un flux luminos d..

Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)