Proiectoare pe sina / Eurotrack

Proiectoarele pe sina sunt corpuri de iluminat care creeaza anumite efecte, nu au neaparat functionalitati tehnice ci pur si simplu asigura un iluminat de accent. Sunt o alternativa aproape omniprezenta il sistemul de iluminat existent in galeriile comerciale, in magazinele din mall-uri, hypermarket-uri sau in orice spatiu de vanzare unde se doreste scoaterea in evidenta a exponatelor fie ca vorbim de haine, incaltaminte, produse cosmetice, alimentare sau alte accesorii.

Exista diverse game de produse cu flexibilitate, proprietati si functionalitati diferite, unghiuri de dispersie reglabile, indice de redare a culorilor mai mare de 95 etc. Corpurile de iluminat pot culisa de-a lungul sinelor sau pot fi directionate dupa bunul plac al utilizatorului. Gama de top cuprinde proiectoare pe sina premiate pentru design ("German Design Award Winner 2019"), proiectoare pe sina inteligente controlabile prin intermediul aplicatiilor pentru smartphone-uri. Se poate astfel regla intensitatea luminoasa sau temperatura de culoare.

Dupa identificarea solutiei de iluminat potrivite trebuie calculat necesarul de sine si accesoriile de montaj pentru configuratia aleasa: sine trifazice sau cu 4 circuire avand lungimi de 1m, 1.5m, 2m sau 3m, elementele de imbinare daca este cazul, conectorii de alimentare (in cazul in care sina nu include elementul de alimentare), elementele de capat, accesoriile pt montajul suspendat daca acestea sunt necesare.


Comparare Produs (0)

Conector liniar sina corp alb mini 4 circuite

rating

12.44 RON Fara TVA: 10.45 RON

Conectorul liniar de sina pentru proiectoarele LED corp alb mini 4 circuite poate fi folosit pentru conectarea sinelor pentru proiectoare LED. Proiectoarele LED pe sina se preteaza pentru spatiile comerciale, birouri sau alte tipuri de spatii interio..

Conector liniar sina corp negru mini 4 circuite

rating

12.44 RON Fara TVA: 10.45 RON

Conectorul liniar de sina pentru proiectoarele LED corp negru mini 4 circuite poate fi folosit pentru conectarea sinelor pentru proiectoare LED. Proiectoarele LED pe sina se preteaza pentru spatiile comerciale, birouri sau alte tipuri de spatii inter..

Corp iluminat LED 1 x GU10 aparent Alb

rating

32.81 RON Fara TVA: 27.57 RON

Corpul de iluminat LED pe sina este o un corp de iluminat care se preteaza pentru iluminatul standurilor, galeriilor, spatiilor comerciale, spatiilor office si altor tipuri de spatii de interior. Reduce costurile de iluminare considerabil, fiind comp..

Corp iluminat LED 2 x GU10 aparent Alb

rating

60.05 RON Fara TVA: 50.46 RON

Corpul de iluminat LED pe sina este o un corp de iluminat care se preteaza pentru iluminatul standurilor, galeriilor, spatiilor comerciale, spatiilor office si altor tipuri de spatii de interior. Reduce costurile de iluminare considerabil, fiind comp..

Corp iluminat LED 3 x GU10 aparent Alb

rating

91.05 RON Fara TVA: 76.51 RON

Corpul de iluminat LED 3 x GU10 aparent este o un corp de iluminat care se preteaza pentru iluminatul standurilor, galeriilor, spatiilor comerciale, spatiilor office si altor tipuri de spatii de interior. Reduce costurile de iluminare considerabil, f..

Corp iluminat LED 30W pe sina Alb Neutru

rating

421.09 RON Fara TVA: 353.86 RON

Corpul de iluminat LED pe sina de 30 watti este o un corp de iluminat care se preteaza pentru iluminatul standurilor, galeriilor, spatiilor comerciale, spatiilor office si altor tipuri de spatii de interior. Reduce costurile de iluminare considerabil..

Corp LED liniar pe sina Cip Samsung 12W Corp Alb Alb Cald

rating

221.17 RON Fara TVA: 185.86 RON

Corpul LED liniar pe sina Cip Samsung 12W Corp Alb Alb Cald este o un corp de iluminat care se preteaza pentru iluminatul standurilor, galeriilor si spatiilor comerciale, spatiilor office si altor tipuri de spatii de interior. Reduce costurile de ilu..

Corp LED liniar pe sina Cip Samsung 12W Corp Alb Alb Neutru

rating

221.17 RON Fara TVA: 185.86 RON

Corpul LED liniar pe sina Cip Samsung 12W Corp Alb Alb Neutru este o un corp de iluminat care se preteaza pentru iluminatul standurilor, galeriilor si spatiilor comerciale, spatiilor office si altor tipuri de spatii de interior. Reduce costurile de i..

Corp LED liniar pe sina Cip Samsung 12W Corp Negru Alb Cald

rating

221.17 RON Fara TVA: 185.86 RON

Corpul LED liniar pe sina Cip Samsung 12W Corp Negru Alb Cald este o un corp de iluminat care se preteaza pentru iluminatul standurilor, galeriilor si spatiilor comerciale, spatiilor office si altor tipuri de spatii de interior. Reduce costurile de i..

Arata 1 la 9 din 76 (9 Pagini)
  • adresa: Calea Rahovei 266-268, Corp 61,Et.4, Sector 5, Bucuresti
  • Bucuresti: (+40) 0749 181 811
  • Cluj: (+40) 0749 181 811
  • Email: office@lightsmart.ro
Cataloage